top of page

.Medoonity linnalaagris õpivad lapsed uusi oskusi söögitegemisest robootikani


4-päevastesse linnalaagritesse on oodatud 9-14-aastased noored, kes tahavad katsetada ja õppida tundma uusi valdkondi. Lastel on võimalus valida iga päev viie erineva labori vahel: inseneeria, robootika, elektroonika, meedia ja inimene. Kokku on laagril kolm vahetust ning esimene algab juba 14. juunil.


Laste päevad on sisustatud vahemikus 10-15.30 ning sisaldavad erinevaid laboreid. Osalejad saavad nii toas kui õues ehitada erinevaid masinaid, programmeerida roboteid, monteerida videosid, õppida söögitegemist ja kirjutada uskumatuid lugusid. Oluline on kogu seikluse juures meeskonnatöö, juhtimisoskuse arendamine ja iseseisvus, sest valiku, millistes laborites osaleda, langetab laps ise.


Laager toimub peamiselt .Medoonity Baasis aadressil Narva maantee 3, Tartu. Lisaks laboritele võtavad lapsed osa Baasi ehitatud saladustetoa mängust, kus tuleb otsida vihjeid ja lahendada mõistatusi enne kui aeg otsa saab ja laserid põlema lähevad!


“Oleme väga põnevil, sest aastaga oleme käima lükanud sarnasel põhimõttel toimiva huvikooli ja nüüd saame koos lastega testida meie loodud mängu lühiversiooni,” kommenteeris huvikooli juht Anu Martinson. “Lastele on väga meeldinud võimalus katsetada ja avastada nii valdkondi, mis tulevad neil hästi välja kui ka leida tegevusi, mis pakuvad suurt rõõmu. Samal ajal on meil juhendajatena hea meel kõrvalt näha, kuidas laste koostöövõime on muutunud üha paremaks. Neid aastaga saadud teadmisi proovimegi rakendada meie linnalaagrites.”


Linnalaagri vahetused algavad 14., 20. ja 28. juunil. Osalustasu on sada eurot ning see sisaldab ka lõunasööki. Registreerida saab .Medoonity kodulehel.



bottom of page