top of page

Uued näod .Medoonitys

Nagu vahetuvad aastaajad, on ka see elu loomulik osa, et inimesed lähevad ja tulevad. Mõned meie Meistrid on öelnud head aega, et minna, ja samas ütleme me põnevusega tere tulemast uutele Meistritele. Täna on Teil võimalus tutvuda meie uue Meedia Meistri Lottega.Tere, toredad lugejad! Minu nimi on Lotte. Ma olen Lääne-Virumaalt pärit ja viimased kuus aastat elan Tartus. Tartu Ülikoolist sain ma bakalaureusekraadi inglise keeles ja kirjanduses ning magistrikraadi ajakirjanduses ja kommunikatsioonis.

Ma liitusin .Medoonity kollektiiviga, sest pean noortes meediateadlikkuse kasvatamist väga oluliseks. Noorte inimeste meediatarbimine on olnud pidevas kasvutrendis ja mulle tundub, et selle trendi vastu seista on võimatu. Võimalik on aga õpetada noortele inimestele teadlikumat meedia, sealhulgas sotsiaalmeedia tarbimist. Ma hindan väga .Medoonity eesmärki ühendada uute teadmiste omandamine mänguga ja seda, kui palju noortel endil lastakse katsetada ja oma peaga mõelda.

Tõsised meediaohtude teemad pole muidugi kõik, millega meedialaborites tegeleme. Me katsetame foto- ja videokunsti, mis on ka minu enda huvialad. Tulevikus plaanin ma kaasata laboritesse podcastide ja teiste heliliste teoste loomist. Mulle meeldib loominguline vabadus, mida eri multimeedia võimaluste kasutamine õpilastele pakub. Juba oma lühikese tööaja jooksul olen märganud, kuivõrd loovad ja andekad noored inimesed on — seda on lihtsalt lust vaadata! Lastes loomingulise mõtlemine arendamine on minu eesmärk igal õppetasemel ja võimalikult mitmekülgel viisil — ajakirjandusest reklaaminduse ja stsenaariumi kirjutamiseni.

Isiklikus elus olen suur raamatukogude toetaja — ma armastan väga lugemist. Tegelen ka kirjutamise ja joonistamisega ning naudin küpsetamist. Aeg-ajalt tõlgin erinevaid inglisekeelseid tekste.

P.S. Lotte toimetab nüüd hoogsasti ka meie sotsiaalmeedias ja tänu sellele on Teil võimalus rohkem meie tegevusi näha.


Jälgi meid sotsiaalmeedias: Facebook: Medoonity Instagram: @medoonity

bottom of page