top of page

.Medoonity ootab 9-14-aastaseid noori 120 töötoaga huviringi



.Medoonity on uut liiki huvikool 9-14-aastastele lastele Tartus, kus saab mänguliselt ja mitmekülgselt õppida isetegemist erinevates valdkondades. Mängus on üle saja huviringi tunni ehk labori erinevatel aladel – leiutamine ehk inseneeria, meedia ja kunst, robootika ja programmeerimine, elektroonika ning inimese- ja suhtlusõpetus. Motivatsiooni, põnevuse ja elulisuse lisamiseks toimub tegevus strateegilise lauamängu põhimõttel – lapsed on mängijad ja teevad .Medoonity lauamängul käike, et osaleda laborites, moodustada meeskondi, müüa tooteid jne. Lauamängus on kasutusel raha, saab koguda punkte ja liikuda järgmistele tasemetele.


Mängu eesmärk on toetada lapsi erialaoskuste omandamisel, iseenda ja ümbritsevate inimeste teadvustamisel ning koostöö tegemisel. Lapsed õpivad oma unistusi sõnastama ja oma eesmärke seadma õppides nii otsustus- ja vastutusvõimet, ajaplaneerimist ja eneseväljendust – julgedes eksida ja uuesti alustada. Huvikool kasvatab teadlikkust ka rahast ja ettevõtlusest ning loob eeldused hiljem edukaks toimetulekuks täiskasvanuna.


„Minu missiooniks .Medoonitys on tuua lapsed sõltuvusttekitavast virtuaalmaailmast päris maailma, inspireerides lapsi avastama meie planeet Maad ja selle rohkeid võimalusi. Samuti sütitada neid unistama, kasvatada neis kannatlikkust ja tahtejõudu - füüsilist maja ei saa ehitada kümne klikiga, see vajab ka käelisi oskuseid. Soovime oma meeskonnaga panna lapsed huvituma reaalsest maailmast,” kommenteeris huvikooli looja ja ettevõtja Rein Lemberpuu.


.Medoonity laborid toimuvad aadressil Narva Maantee 3 või läbi Zoomi erinevatel aegadel. Keskmiselt toimub nädalas seitse erinevat laborit, mille vahel saavad lapsed ise valida.


bottom of page